• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις Hellecon Services

Δράσεις και Δραστηριότητες της Hellecon Services

Covid-19 Webinar

Covid-19 και νέα δεδομένα ζωής Allianz Partners Webinar από τη Hellecon

Στις 14/4/2020 η Hellecon Services πραγματοποίησε στο προσωπικό της εταιρείας Allianz Partners τηλε-εκπαίδευση, μέσω συστήματος Webex, με θέμα :

"Covid-19 και νέα δεδομένα ζωής - Συμβουλές και καλές πρακτικές για την ψυχική υγεία και την εργασία από το σπίτι."Οι επιμέρους ενότητες της τηλε-εκπαίδευσης εστίασαν στα παρακάτω :

α. Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η εμφάνιση της πανδημίας Covid-19 μας αφορά όλους.

β. Τι αισθανόμαστε - βιώνουμε κατά την διάρκεια της πανδημίας;

γ. Τι μπορώ και τι δεν μπορώ να ελέγξω κατά την διάρκεια της πανδημίας.

δ. Συμβουλές για την ψυχική υγεία όταν ‘’μένω σπίτι’’.

ε. Πρακτικές Συμβουλές για την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής όταν δουλεύω από το σπίτιΤην τηλε-εκπαίδευση πραγματοποίησε η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κυρία Μαριάννα Πλατυρράχου.


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.