• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρεχόμενη Εκπαίδευση

Βασική προτεραιότητά μας στην Hellecon Services  αποτελεί η υποστήριξη της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία. Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν επικεντρώνονται στην παραγωγική τους εργασία διατηρώντας ταυτόχρονα τους  χώρους εργασίας χωρίς  ατυχήματα.

Η αποτελεσματική υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας χρειάζεται την εμπλοκή όλων σε μια εταιρεία. Την εμπλοκή της διοίκησης της εταιρείας, των εργαζομένων καθώς  και την καλλιέργεια της  εταιρικής κουλτούρας ανάμεσά τους.   

Η εκπαίδευση αφενός συνδράμει στη δημιουργία της εταιρικής κουλτούρας και αφετέρου βοηθά το εργατικό δυναμικό της εκάστοτε εταιρείας να αναπτύσσει αυτοματισμούς, να γνωρίζει τις νομοθετικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις και να καλλιεργήσει τα προσόντα που χρειάζονται ώστε να υπάρχει ένα ασφαλή εργασιακό περιβάλλον.

Τα ατυχήματα και οι τραυματισμοί στο χώρο εργασίας μπορούν συχνά να προληφθούν με κατάλληλη εκπαίδευση και με τη κατάλληλη ευαισθητοποίηση του προσωπικού.

Η Hellecon Services ΕΠΕ μπορεί σε συνεργασία με την εταιρεία σας να σχεδιάσει το δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο θα πραγματοποιήσετε στον Οργανισμό σας. Αναπτύσσουμε και δημιουργούμε την κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας σας με εκπαίδευση βασισμένη στις διαδικασίες της δικής σας επιχείρησης, στις μεθόδους σας αλλά κυρίως στη συμπεριφορά και στην συμμετοχή όλων. 

Ψυχολογία στην Εργασία

Η καλή ψυχολογική κατάσταση του προσωπικού σας μπορεί να μειώσει τα ατυχήματα αλλά και να ενδυναμώσει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα του οργανισμού.

Η Hellecon Services προσφέρει, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ψυχολόγους – ψυχοθεραπευτές,  εκπαιδεύσεις που αφορούν στη διαχείριση του Άγχους στην εργασία αλλά και στην Ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Για να συζητήσετε τις ανάγκες / απαιτήσεις κατάρτισης που έχει η εταιρεία σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Η Hellecon Services παρέχει εκπαίδευση στους εργαζομένους σε ότι αφορά την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντίδραση σε περίπτωση

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία,  το άγχος θεωρείται από τους μισούς περίπου Ευρωπαίους εργαζόμενους σύνηθες φαινόμενο στον χώρο
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.