• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας

Εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας

Η εκπαίδευση διεξάγεται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια και την διαχείριση κρίσεων καθώς και με τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις του Διεθνή Κώδικα Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ISPS code) και των λοιπών οργανισμών ασφάλειας (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΚΕΜΕΑ, ΕΔ, ΕΥΠ κτλ).

Αντικειμενικός σκοπός μας είναι η απόκτηση γνώσης των εκπαιδευομένων στην πρόληψη και αποτροπή κινδύνων, πιθανών απειλών από τρομοκρατικές ομάδες, οργανωμένο έγκλημα και άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα.

Η παρεχόμενη εκπαίδευση καλύπτει στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Συνδρομή στα προγράμματα εκπαίδευσης για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.
  • Εκπαίδευση Υπευθύνων Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ).

Σύμφωνα με την παράγραφο 18.1 του ISPS code, o υπεύθυνος ασφαλείας λιμενικής εγκατάστασης θα πρέπει να έχει γνώσεις και να έχει λάβει ιδιαίτερη εκπαίδευση στο αντικείμενο αυτό.

  • Εκπαίδευση σε στελέχη εταιρειών παροχής ασφάλειας που είναι επιφορτισμένα με το έργο φύλαξης λιμενικών εγκαταστάσεων.

Το προσωπικό ασφαλείας που εκτελεί καθήκοντα φύλαξης λιμενικής εγκατάστασης, θα πρέπει να έχει επαρκείς γνώσεις και να έχει λάβει σχετική εκπαίδευση. Το σεμινάριο αυτό παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και εξασφαλίζει την βασική - υποχρεωτική γνώση της ασφάλειας μιας λιμενικής εγκατάστασης, όπως αναφέρεται στον κώδικα ISPS.

  • Πρακτική Εκπαίδευση επί των ανωτέρω αντικειμένων επ' έργο με γυμνάσια και ασκήσεις.

Στόχος της είναι η εξασφάλιση της κατάρτισης των μελών του προσωπικού της λιμενικής εγκατάστασης όσον αφόρα όλα τα σχετικά με την ασφάλεια καθήκοντα που τους ανατίθενται, σε όλα τα επίπεδα ασφάλειας και ο προσδιορισμός ενδεχομένων αδυναμιών όσον αφόρα ζητήματα ασφάλειας που πρέπει να αντιμετωπίζονται. Οι ασκήσεις αποτιμώνται και τα εξαγόμενα συμπεράσματα μεταφέρονται στην διεύθυνση της επιχείρησης για περαιτέρω αξιοποίηση.

  • Διαχείριση Κρίσεων.

Εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας σε θέματα Διαχείρισης Κρίσεων – Κινδύνων, Ανάλυσης Πληροφοριών και της Τεχνικής των Διαπραγματεύσεων υπό το πρίσμα πραγματικών σεναρίων.


Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Εκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - ΠυροπροστασίαPosted in: Εκπαίδευση ΕΞΥΠΠΕκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

Εκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

Η Hellecon Services παρέχει εκπαίδευση στους εργαζομένους σε ότι αφορά την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντίδραση σε περίπτωση
Εκπαίδευση στην Διαχείριση Άγχους στο εργασιακό περιβάλλονPosted in: Εκπαίδευση ΕΞΥΠΠWork Stress at Work

Εκπαίδευση στην Διαχείριση Άγχους στο εργασιακό περιβάλλον

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία,  το άγχος θεωρείται από τους μισούς περίπου Ευρωπαίους εργαζόμενους σύνηθες φαινόμενο στον χώρο
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.