• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
μελέτη δικτύων επικοινωνιών

Δικτύων Επικοινωνιών και Πληροφορικής

Ο έλεγχος και οι προτάσεις μας διεξάγονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια, τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις του ENISA (Οργανισμός Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΕΕ), των λοιπών οργανισμών ασφαλείας (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΚΕΜΕΑ, ΕΔ, ΕΥΠ κτλ) και των νέων ερευνών, μελετών και δημοσιεύσεων από την επιστημονική κοινότητα στον τομέα της ασφάλειας των Δικτύων Επικοινωνιών και Πληροφορικής.

Αντικειμενικός σκοπός των μελετών ασφαλείας είναι να διερευνηθούν και καταγραφούν οι πιθανές ελλείψεις στα δίκτυα επικοινωνιών και πληροφορικής και να υποβληθούν προτάσεις για την αποκατάσταση αυτών, αποτρέποντας έτσι τις πιθανές απειλές από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας είναι:

  • Οργάνωση και δημιουργία ομάδος Αντιμετώπισης Ασφαλείας (CCSIRT, Computer and Communication Security Incident Response Team), προκειμένου να προστατευτούν οι IT υποδομές του Ομίλου/Εταιρείας, σύμφωνα με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Οργανισμού Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ENISA).
  • Ανάλυση πιθανών απειλών του δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ομίλου/Εταιρείας καθώς και υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση των.
  • Μελέτες – έλεγχοι τρωτότητας των δικτύων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.
  • Οργάνωση, συντήρηση και βελτιστοποίηση του δικτύου δεδομένων της εταιρείας με σκοπό την καλύτερη και αποδοτικότερη χρήση του.
  • Εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών για την καλύτερη οργάνωση και χρήση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, την κατάργηση περιττών τηλεφωνικών γραμμών, μειώνοντας έτσι τον αντίστοιχο προϋπολογισμό.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Μελέτη Εργονομίας για Γραφεία και Βιομηχανικούς ΧώρουςPosted in: Μελέτες Ασφαλείαςwork-ergonomical-study

Μελέτη Εργονομίας για Γραφεία και Βιομηχανικούς Χώρους

Με την Μελέτη Εργονομίας μελετάμε και αναλύουμε την βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης , υγείας και ευεξίας μέσω της συμβολής του σχεδιασμού μεθόδων και περιβάλλοντος εργασίας
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.