• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Ο έλεγχος και οι προτάσεις μας διεξάγονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια και τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις των λοιπών οργανισμών ασφαλείας (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΚΕΜΕΑ, ΕΔ, ΕΥΠ, ΣΑ κτλ).

Αντικειμενικός σκοπός των μελετών ασφαλείας στις κτηριακές εγκαταστάσεις είναι να διερευνηθούν και καταγραφούν οι πιθανές ελλείψεις και να υποβληθούν προτάσεις για την αποκατάσταση αυτών, αποτρέποντας έτσι τις πιθανές απειλές από τρομοκρατικές ομάδες, οργανωμένο έγκλημα και άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας είναι:

  • Εκτίμηση απειλών και τρωτότητας των κτηριακών υποδομών (Ομίλου/Εταιρείας, οικείες κτλ), με την διενέργεια ελέγχων και αντίστοιχη υποβολή προτάσεων για την βελτίωση της ασφάλειας και την εξάλειψή των.
  • Μελέτη και υποβολή προτάσεων για την βελτιστοποίηση του δικτύου επιτήρησης των εγκαταστάσεων - υποδομών (μέσω καμερών ασφαλείας κτλ).
  • Σύνταξη σχεδίων ασφαλείας για τις κτηριακές υποδομές καθώς και έκδοση οδηγιών– κατευθύνσεων για τους κανόνες που θα πρέπει να την διέπουν.

© 2021 Hellecon Services. All Rights Reserved.