• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Ο έλεγχος και οι προτάσεις μας διεξάγονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια και τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις των λοιπών οργανισμών ασφαλείας.

Αντικειμενικός σκοπός των μελετών ασφαλείας στις κτηριακές εγκαταστάσεις είναι να διερευνηθούν και καταγραφούν οι πιθανές ελλείψεις και να υποβληθούν προτάσεις για την αποκατάσταση αυτών, αποτρέποντας έτσι τις πιθανές απειλές από τρομοκρατικές ομάδες, οργανωμένο έγκλημα και άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας είναι:

  • Εκτίμηση απειλών και τρωτότητας των κτηριακών υποδομών (Ομίλου/Εταιρείας, οικείες κτλ), με την διενέργεια ελέγχων και αντίστοιχη υποβολή προτάσεων για την βελτίωση της ασφάλειας και την εξάλειψή των.
  • Μελέτη και υποβολή προτάσεων για την βελτιστοποίηση του δικτύου επιτήρησης των εγκαταστάσεων - υποδομών (μέσω καμερών ασφαλείας κτλ).
  • Σύνταξη σχεδίων ασφαλείας για τις κτηριακές υποδομές καθώς και έκδοση οδηγιών– κατευθύνσεων για τους κανόνες που θα πρέπει να την διέπουν.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Μελέτη Εργονομίας για Γραφεία και Βιομηχανικούς ΧώρουςPosted in: Μελέτες Ασφαλείαςwork-ergonomical-study

Μελέτη Εργονομίας για Γραφεία και Βιομηχανικούς Χώρους

Με την Μελέτη Εργονομίας μελετάμε και αναλύουμε την βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης , υγείας και ευεξίας μέσω της συμβολής του σχεδιασμού μεθόδων και περιβάλλοντος εργασίας
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.