• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελέτη Σήμανσης Ασφαλείας Χώρων Εργασίας

Μελέτη Σήμανσης Ασφαλείας Χώρων Εργασίας

Η πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή συμπεριφορά των εργαζομένων στους χώρους εργασίας. Η σήμανση ασφάλειας στους χώρους εργασίας παίζει σπουδαίο ρόλο για την επίτευξη αυτού του στόχου, καθώς προσελκύει την προσοχή των εργαζομένων, προειδοποιώντας τους για τους υφιστάμενους κινδύνους ή υπενθυμίζοντάς τους, συγκεκριμένες οδηγίες.

Με την κατάλληλη σήμανση ασφάλειας μπορούν να μειωθούν δραστικά τα εργατικά ατυχήματα, προς όφελος τόσο των εργαζομένων όσο και της ομαλής λειτουργίας και παραγωγικότητας της επιχείρησης. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η σήμανση ασφάλειας στους χώρους εργασίας δε μπορεί με κανένα τρόπο να υποκαταστήσει ή να περιορίσει τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών μέτρων από την πλευρά του εργοδότη.

Η Hellecon Services, διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση στην αναγνώριση και πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων για κάθε είδους επιχείρηση, αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης σήμανσης ασφάλειας χώρων εργασίας, με στόχο τον προσδιορισμό τοποθέτησης της κατάλληλης σήμανσης σχετικά με ασφάλεια και υγεία της εργασίας, ανάλογα με το είδος, τη δραστηριότητα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης.


© 2021 Hellecon Services. All Rights Reserved.