• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ISO 45005:2020

ISO/PAS 45005:2020 συμμόρφωση με κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο

Η Hellecon Services από σήμερα σας δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσετε στην Επιχείρηση ή τον Οργανισμό σας, το Πρότυπο ΙSO/PAS 45005:2020.

To συγκεκριμένο πρότυπο τεκμηριώνει την συμμόρφωση της επιχείρησής σας με κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο και καλή πρακτική σχετική με την Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία την εποχή της Πανδημίας , και προσδίδει στην Επιχείρηση ή τον Οργανισμό σας την εικόνα της Ασφάλειας και του Επαγγελματισμού.

Aγαπητοί Συνεργάτες,

την εποχή της πανδημίας όλοι οι οργανισμοί λειτουργούν προσπαθώντας να πετύχουν τους επι-χειρηματικούς τους στόχους αλλά συγχρόνως να προστατέψουν την υγεία του προσωπικού και τους πελατών τους.
Σήμερα η Hellecon Services σας προτείνει την Εφαρμογή της προδιαγραφής ISO/PAS 45005:2020
Το πρότυπο αυτό θα σας λύσει τα χέρια τεκμηριώνοντας την συμμόρφωση της επιχείρησής σας με κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο και καλή πρακτική!

Το Πρότυπο περιέχει γενικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισηςτων κινδύνων που προκύπτουν από την COVID-19 για την προστασία της υγείας, της ασφάλειας και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας.

Παρέχει επίσης οδηγίες σχετικά με την προστασία των εργαζομένων όλων των κατηγοριών όπως εργαζόμενοι , επισκέπτες, τεχνικοί, συνεργεία, κλπ.

Εφαρμόζοντας την προδιαγραφή ISO/PAS 45005:2020, ένας οργανισμός θα μπορεί να :

  • αναλάβει αποτελεσματική δράση για την προστασία των εργαζομένων και των λοιπών ενδιαφερόμενων μερών από τους κινδύνους που σχετίζονται με την COVID-19.
  • αποδεικνύει ότι αντιμετωπίζει τους κινδύνους που σχετίζονται με την COVID-19 κάθε στιγμή, χρησιμοποιώντας μια συστηματική προσέγγιση.
  • δημιουργήσει ένα πλαίσιο που να επιτρέπει αποτελεσματική και έγκαιρη προσαρμογή του στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Συνοψίζοντας η εφαρμογή του Προτύπου από τη επιχείρηση σας αποδεικνύει στους εργαζό-μενους αλλά και τους πελάτες σας ότι η επιχείρηση αντιλαμβανόμενη το μερίδιο Ευθύνης που φέρει αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας και ασφάλειας στη εργασία κατά την πανδημία επαγγελ-ματικά και αποτελεσματικά.

 

Loading...

 

Loading...


Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.