• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
whistleblowing law

Εφαρμογή Νόμου 4990/2022 Hellecon Whistleblowing Services

Yπενθυμίζουμε για τις καταλυτικές ημερομηνίες που ορίζονται στα πλαίσια εφαρμογής του νόμου 4990/2022 περί ενσωμάτωσης της Οδηγίας για τους πληροφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος

 Στα πλαίσια εφαρμογής του Νόμου 4990/2022 περί ενσωμάτωση της Οδηγίας για τους πληροφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος  που αφορά:

  • Επιχειρήσεις με περισσοτέρους από́ 250 εργαζομένους από 11.05.2023
  • Επιχειρήσεις από 50-249 εργαζομένους από 17.12.2023

 

Οι βασικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Ορισμό́ Υπεύθυνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (Υ.Π.Π.Α.) και δήλωση αυτού́ στην Επιθεώρηση Εργασία (εντός 2 μηνών μετά την λήξη των παραπάνω ημερομηνιών).
  2. Ανάπτυξη εταιρικής πολιτικής και διαδικασίας για την διαχείριση των αναφορών.
  3. Ανάπτυξη των καναλιών επικοινωνίας για την υποβολή, παραλαβή και παρακολούθηση της αναφοράς.
  4. Ορισμό  Επιτροπής Διαχείρισης Αναφορών (Ε.Δ.Α)

 Η Hellecon Services αναλαμβάνει όλη την διαδικασία για εσάς:

  • με την χρήση  αξιόπιστης και πιστοποιημένης πλατφόρμας για την ασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων, η οποία όπως ορίζει ο νόμος είναι απλή, εύκολη και φιλική για όλους τους χρήστες.
  • με πλήρως εκπαιδευμένα και καταρτισμένα άτομα για την διαχείριση των υποθέσεων σε όλα τα επίπεδα.

 Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αποτελεί το μοναδικό κανάλι αναφοράς που εξασφαλίζει την πλήρη συμμόρφωση της εταιρίας σας με τον Νόμο .

 whistleblowing security table

 

Υποδυθείτε τον ρόλο του αναφέροντα και υποβάλετε όσες δοκιμαστικές αναφορές επιθυμείτε στον δοκιμαστικό σύνδεσμο αναφορών της Hellecon Services

Ανακαλύψτε την σελίδα αναφορών της Hellecon Services

 

Hellecon Whistleblowing Services

Είμαστε δίπλα σας,  για να σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις και την δυνατότητα να παραμένετε προσηλωμένοι στους επιχειρηματικούς σας στόχους.   

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή και για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για την παρουσίαση της πρότασής μας.  

 

Αναλυτικές πληροφορίες  σχετικά με τον νόμο και τις υπηρεσίες μας θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας μας Πλατφόρμα Αναφορών & Παροχής Υ.Π.Π.Α. Whistleblowing Services (hellecon.com).

 

Σχετικά Άρθρα


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.