• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρέχουσα Ενημέρωση

Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο από τη Hellecon Services

reuse N95-FPP2-KN95 how to

N95 - FPP2 Eπαναχρησιμοποίηση μάσκας

ΕΠANAΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ N95 – FFP2

ΕΠANAΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ N95 – FFP2

 

Σύμφωνα με το CDC οι οδηγίες για την επαναχρησιμοποίηση τις μάσκας Ν95 – FFP2 είναι οι κάτωθι :

Οι επιφάνειες μιας σωστά φορεμένης και λειτουργικής μάσκας N95- FFP2 θα μολυνθούν με παθογόνους μικροοργανισμούς ενώ θα φιλτράρουν τον εισπνεόμενο αέρα του χρήστη κατά την έκθεση σε αερόλυμα.

Τα παθογόνα στο φίλτρο της μάσκας Ν95- FFP2 μπορούν να μεταφερθούν στον χρήστη κατά την επαφή με την μάσκα κατά τη διάρκεια επαφής όπως η προσαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο.

Μια αποτελεσματική στρατηγική για την μείωση των πιθανοτήτων της μόλυνσης του χρήστη μέσω επαφής με την μάσκα θα μπορούσε να είναι η παράδοση σε κάθε χρήστη τουλάχιστον πέντε μασκών N95 – FFP2.

Κάθε μάσκα Ν95- FFP2 θα χρησιμοποιηθεί μια συγκεκριμένη ημέρα από την Χρήστη και θα αποθηκευτεί σε μια αναπνεύσιμη χάρτινη σακούλα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάθε εργαζόμενος να χρειάζεται τουλάχιστον πέντε μάσκες N95 – FFP2 εάν τις φοράει, τις βγάζει, τις φροντίζει και τις αποθηκεύει σωστά κάθε μέρα.

Tο χρονικό διάστημα μεταξύ των χρήσεων θα πρέπει να υπερβαίνει τις 3 ημέρες (χρόνος ικανός για να μην επιβιώσει ο SARS-COV-2) (με σύσταση 5 ημερών αποθήκευσης).

Εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος, ο συνολικός αριθμός των ημερήσιων χρήσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις πέντε φορές πριν την απόρριψη της μάσκας Ν95 – FFP2, εφόσον βέβαια δεν παρέχονται οδηγίες από τον κατασκευαστή που να υποδεικνύουν το αντίθετο.

 

Σχετικά Άρθρα


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Σχετικά με Τρέχουσα Ενημέρωση

παροχές προς εργαζόμενους εξαιρούνται από φορολόγηση

Ποιες παροχές προς εργαζόμενους εξαιρούνται από φορολόγηση

NOMOΘΕΣΙΑ - Ποιες παροχές προς τους εργαζόμενους εξαιρούνται από τη φορολόγηση

Εταιρείες με Πάνω από 50 Εργαζόμενους

Γνωστοποίηση ΥΠΠΑ για Εταιρείες με Πάνω από 50 Εργαζόμενους

Όλες οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με πενήντα (50) έως διακόσιους σαράντα εννέα (249) εργαζομένους οφείλουν να συμμορφωθούν...

adeia logo covid-19

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ΝΟΣΗΣΗΣ ΑΠΟ COVID-19

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ΝΟΣΗΣΗΣ ΑΠΟ COVID – 19;

no mask mandatory

Κατάργηση μασκών και Rapid σε ανεμβολίαστους ΦΕΚ 1954 26/3/23

Από σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου και σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ (1954 – 26/3/23) , δεν υποχρεούνται πλέον σε rapid test και χρήση μασκών οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με εξαίρεση όσους δουλεύουν σε νοσοκομεία και έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες.

© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.