• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρέχουσα Ενημέρωση

Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο από τη Hellecon Services

reuse N95-FPP2-KN95 how to

N95 - FPP2 Eπαναχρησιμοποίηση μάσκας

ΕΠANAΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ N95 – FFP2

ΕΠANAΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ N95 – FFP2

 

Σύμφωνα με το CDC οι οδηγίες για την επαναχρησιμοποίηση τις μάσκας Ν95 – FFP2 είναι οι κάτωθι :

Οι επιφάνειες μιας σωστά φορεμένης και λειτουργικής μάσκας N95- FFP2 θα μολυνθούν με παθογόνους μικροοργανισμούς ενώ θα φιλτράρουν τον εισπνεόμενο αέρα του χρήστη κατά την έκθεση σε αερόλυμα.

Τα παθογόνα στο φίλτρο της μάσκας Ν95- FFP2 μπορούν να μεταφερθούν στον χρήστη κατά την επαφή με την μάσκα κατά τη διάρκεια επαφής όπως η προσαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο.

Μια αποτελεσματική στρατηγική για την μείωση των πιθανοτήτων της μόλυνσης του χρήστη μέσω επαφής με την μάσκα θα μπορούσε να είναι η παράδοση σε κάθε χρήστη τουλάχιστον πέντε μασκών N95 – FFP2.

Κάθε μάσκα Ν95- FFP2 θα χρησιμοποιηθεί μια συγκεκριμένη ημέρα από την Χρήστη και θα αποθηκευτεί σε μια αναπνεύσιμη χάρτινη σακούλα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάθε εργαζόμενος να χρειάζεται τουλάχιστον πέντε μάσκες N95 – FFP2 εάν τις φοράει, τις βγάζει, τις φροντίζει και τις αποθηκεύει σωστά κάθε μέρα.

Tο χρονικό διάστημα μεταξύ των χρήσεων θα πρέπει να υπερβαίνει τις 3 ημέρες (χρόνος ικανός για να μην επιβιώσει ο SARS-COV-2) (με σύσταση 5 ημερών αποθήκευσης).

Εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος, ο συνολικός αριθμός των ημερήσιων χρήσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις πέντε φορές πριν την απόρριψη της μάσκας Ν95 – FFP2, εφόσον βέβαια δεν παρέχονται οδηγίες από τον κατασκευαστή που να υποδεικνύουν το αντίθετο.

 

Σχετικά Άρθρα


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Σχετικά με Τρέχουσα Ενημέρωση

covid-flu-differences

Διαφορές μεταξύ COVID-19 Κρυολογήματος και Γρίπης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ TIΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ COVID-19 - KΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗΣ

 

Πυρετός, ρίγη, πόνοι στο σώμα και βήχας. Όλα τα προαναφερθέντα είναι κοινά συμπτώματα που εντοπίζονται στη λοίμωξη του κορωνοϊού (Covid – 19), στη γρίπη και στο κοινό κρυολόγημα. Πώς όμως θα γνωρίζετε τη διαφορά;

covid-flu-differences

What is the difference between influenza (Flu) and Covid-19

Influenza (flu) and COVID-19 are both contagious respiratory illnesses, but they are caused by different viruses. COVID-19 is caused by infection with a coronavirus (SARS-CoV-2) first identified in 2019. Flu is caused by infection with a flu virus

full vaccinated

Έκτακτα μέτρα προστασίας εώς 30 Ιανουαρίου 2023

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06:00.

covid ektakta metra fek 6445 Dek 2022

Έκτακτα Μέτρα COVID από 19 Δεκ εώς 2 Ιαν 23 ΦΕΚ 6445

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06:00.

© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.