• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Whistleblowing system Hellecon

Whistleblowing system

Η  Hellecon Services  δραστηριοποιείται με γνώμονα τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας, ακεραιότητας, διαφάνειας  και ηθικής. Παράλληλα δημιουργεί και υλοποιεί πολιτικές προκριμένου να συμμορφώνεται με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Η εταιρία ενθαρρύνει  εργαζόμενους και συνεργάτες για την άμεση αναφορά οποιασδήποτε ενέργειας έχει υποπέσει στην αντίληψή σας,  η οποία μπορεί να διαταράξει το υγιές εργασιακό της περιβάλλον, να τη βλάψει και να εκθέσει σε κίνδυνο τη φήμη και την αξιοπιστία της.

Για το σκοπό αυτό δημιούργησε:

  1. Ηλεκτρονική πλατφόρμα εσωτερικής αναφοράς παραβιάσεων των κανόνων δικαίου της Ε.Ε. 
  2. Πολιτική Αναφορών  και διαδικασία υποβολής, παραλαβής και παρακολούθησης των αναφορών.

H Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με την Οδηγία (ΕΕ) 2019/1937, σχετικά με την προστασία των προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις του δικαίου της Ε.Ε., και τον Ν.4990/2022.

Όλες οι αναφορές θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και θα διερευνώνται με πλήρη  αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία.

Η Εταιρία βεβαιώνει ότι όσοι προβαίνουν σε αναφορές θα προστατεύονται από τυχόν αντίποινα και ότι τα προσωπικά δεδομένα όλων των εμπλεκόμενων μερών προστατεύονται εφαρμόζοντας τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας.

 

Πολιτική Αναφορών*

   

Πολιτική Απορρήτου*

   

Υποβολή αναφοράς*

 

 

Η σελίδα δημιουργήθηκε από την «Hellecon Whistleblowing Services» σε συνεργασία με την «Whistleblower Software ApS»


Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Εκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - ΠυροπροστασίαPosted in: Εκπαίδευση ΕΞΥΠΠΕκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

Εκπαίδευση στην Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

Η Hellecon Services παρέχει εκπαίδευση στους εργαζομένους σε ότι αφορά την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντίδραση σε περίπτωση
Εκπαίδευση στην Διαχείριση Άγχους στο εργασιακό περιβάλλονPosted in: Εκπαίδευση ΕΞΥΠΠWork Stress at Work

Εκπαίδευση στην Διαχείριση Άγχους στο εργασιακό περιβάλλον

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία,  το άγχος θεωρείται από τους μισούς περίπου Ευρωπαίους εργαζόμενους σύνηθες φαινόμενο στον χώρο
© 2023 Hellecon Services. All Rights Reserved.